Hagevejs Grundejerforening

COVID-19 (III)

Udsendt d. 21/5 2020

Kære grundejer

Bestyrelsen har som bekendt besluttet at fravige traditionen med at afholde ordinær generalforsamling pinselørdag, og sigter nu i stedet efter at afholde den søndag d. 30. august kl. 9.30 i Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand.

Beslutningen er taget d. 21. maj og er begrundet i en overordnet vurdering af de aktuelle politiske forhandlinger vedrørende lempelser i forsamlingsforbuddet herunder ikke mindst ønsket om at sikre, at alle grundejere, der ønsker at benytte deres demokratiske ret på generalforsamlingen, kan få mulighed for at gøre det.

Der eksisterer fortsat en lille risiko for, at forholdene til den tid kan forhindre afholdelse af en generalforsamling. Skulle det ske, vil det blive annonceret: på hjemmesiden, på opslagstavlen på Hagevej samt pr. mail til de, der har oplyst deres mail-adresse til os.

 

Med venlig hilsen

Hagevejs Grundejerforening

Nyheder

Referat af ordinær generalforsamling

Beretning og regnskab fra legepladsudvalget

Ordinær generalforsamling pinselørdag d. 4. juni

Vejdag d. 11. juni

Se Hagevej fra luften

Ovenstående er de seneste nyheder. Du kan finde dem alle under Nyheder og arrangementer

Kontaktinformation

Det er nu muligt for medlemmerne at registrere kontaktinformation. For at gøre dette, skal du anvende den personlige adgangskode anført på indkaldelser pr. brev til ordinær generalforsamling fra 2012 og frem.

Kontaktinformation for medlemmer, der tillader andre medlemmer at se denne, kan ses i medlemslisten.

Find os på
https://www.facebook.com/groups/hagevejgf/