Hagevejs Grundejerforening

Om hjemmesiden

Hjemmesiden redigeres af grundejerforeningens bestyrelse ved Ole Nørgaard Nielsen.

Adgangskoder

På indkaldelser pr. brev til ordinær generalforsamling fra 2012 og frem er der angivet to adgangskoder, der i visse situationer skal benyttes på hjemmesiden.

Den fælles adgangskode
er som navnet antyder en adgangskode som alle grundejerforeningens medlemmer deler. Visse dele af hjemmesiden er kun tilgængelig for grundejerforeningens medlemmer. Hvis du forsøger at gå ind på sådanne dele af hjemmesiden, vil du blive bedt om at logge ind, og her bedes du venligst opgive den fælles adgangskode, for at få adgang til den pågældende information. Den fælles adgangskode vil sandsynligvis blive udskiftet med nogle års mellemrum, men dette vil blive meddelt i forbindelse med indkaldelse til ordnære generalforsamlinger.

Den personlige adgangskode
er forskellig fra medlem til medlem og skal kun anvendes i én enkelt situation: det er nu muligt at registrere kontaktinformation om sig sig selv som for eksempel: navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, om meddelelser fra bestyrelsen må sendes pr. e-mail og om andre medlemmer må se udvalgte dele af kontaktinformationen.

For at sikre, at der er helt styr på, hvem det er, der tilmelder sig en sådan service, skal den personlige adgangskode anvendes, når man registrerer sig, og kun i den situation. Den personlige adgangskode skal med andre ord kun anvendes én gang.

Nyheder

Referat af ordinær generalforsamling 2024

Sankt Hans på havnen

Beretning og regnskab fra legepladsudvalget 2023

Vis eller udskriv Fjand Sangen her

Vejdag 8. juni

Generalforsamling 2024 pinselørdag

Se Hagevej fra luften

Kontaktinformation

Det er nu muligt for medlemmerne at registrere kontaktinformation. For at gøre dette, skal du anvende den personlige adgangskode anført på indkaldelser pr. brev til ordinær generalforsamling fra 2012 og frem.

Kontaktinformation for medlemmer, der tillader andre medlemmer at se denne, kan ses i medlemslisten.

Find os på
https://www.facebook.com/groups/hagevejgf/