Hagevejs Grundejerforening

Cykelsti

Juli 2021
Så er cykelstien officielt færdig og indviet, og Holstebro Kommune har lavet en lille film til de af os, der ikke selv orker at cykle hele turen fra Ulfborg til Thorsminde.

Oktober 2020
Grundejerforeningens tidligere formand, Børge Pedersen, har været med i styregruppen vedrørende cykelstien og har oplyst, at Holstebro Kommune stadig ikke har fået tilladelse til at gå igennem ”hundeskoven” i Husby.

De regner med at lægge første runde asfalt før jul i år på de stykker, som er lavet.

Cykelstien forventes endelig færdig med 2. runde asfalt omkring marts/april 2021.

Februar 2020
Holstebro Kommune har på forespørgsel fra Skindbjergvej Grundejerforening oplyst, at etablering af cykelstien langs med Klitvej forventes påbegyndt i marts-april 2020, såfremt alle myndighedstilladelser her er i hus, og herefter er der en ca. 7 mdrs. anlægsperiode, så den forventes færdig til efteråret/vinteren 2020.

November 2019
Som nævnt i formandens beretning forventes cykelstien mellem Husby og Bjerghuse klar efter sommeren 2020. Teknisk Udvalg i Holstebro Kommune har d. 26. november 2019 besluttet den endelige linjeføring. Klik på billedet for at se linjeføringen for hele strækningen.

Linjeføring for cykelsti

Nyheder

Vis eller udskriv Fjand Sangen her

Vejdag 8. juni

Generalforsamling 2024 pinselørdag

Referat af ordinær generalforsamling 2023

Beretning og regnskab fra legepladsudvalget 2022

Nye vedtægter for legepladsudvalget

Se Hagevej fra luften

Kontaktinformation

Det er nu muligt for medlemmerne at registrere kontaktinformation. For at gøre dette, skal du anvende den personlige adgangskode anført på indkaldelser pr. brev til ordinær generalforsamling fra 2012 og frem.

Kontaktinformation for medlemmer, der tillader andre medlemmer at se denne, kan ses i medlemslisten.

Find os på
https://www.facebook.com/groups/hagevejgf/